info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin

Oliver No Design III.

Badmintonová raketa

Skladem u dodavatele
Dodání 3-6 pracovních dnů
3 190 Kč Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 3 190 Kč
  • Tento produkt má dopravu zdarma
  • icon-Created with Sketch. Vrátit produkt můžete až 30 dní

Oliver

33255

Při koupi tohoto produktu bez dodatečné slevy získáte navíc voucher na 500 Kč na další objednávku.


Novinka Oliveru, která poteší každého pokročilého, turnajového a profesionálního hráče. Raketa NO DESIGN III, je třetí generace elegantní, stylové rakety, která padne do ruky každému. Změny se dočkal i design rakety, poprvé je po vzoru její squashové sestry v karbonově-černém v kombinaci se zlatými prvky. "Tahle raketa je opravdovou třešničkou na dortu OLIVERU". Raketa je středně tuhá, váží pouhých 88g, vyvážená na střed. Raketa je konstruována na bázi rámu Microtech. Kombinace použitého materiálu Metacarbon/Nano-Epolon a specifické parametry této rakety dají každému úderu velkou dynamiku, ale zároveň hráč má i dokonalý cit v ruce.

Parametry

Sport Badminton
Sezóna 2022 Q3
Typ produktu - rakety Raketa
Vyvážení rakety Na střed
Pružnost rakety Tuhá
Styl hry Univerzální
Technologie Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon ™ je trojrozměrná, nanometrová uhlíková síť. Tato síť je jedním z nejpevnějších materiálů, jaké kdy byly vyrobeny. Jednou z nejvýznamnějších vlastností je extrémní bezztrátový přenos impulsů a stabilita.
Technologie Nano-Eplon ™ od OLIVER zajišťuje perfektní kombinaci lehkosti, stability a síly. Nový 3D-Mesh je umístěn ve sweet-spot zóně, aby se zvětšila torzní tuhost a zvýšila se síla. Rozložení metakarbonů a grafitů bude posíleno, aniž by došlo ke zvýšení hmotnosti.

Metacarbon™

Metacarbon™, vlákno vyvinuté společností OLIVER, zvětšuje tlak v kilopondech na mm², čtyřikrát více než titan. Nyní je možné snížit hustotu rámu a zajistit delší trvanlivost.

Přestože Metacarbon ™ má základní tuhost. Spojení s HSM- pryskyřicí zajišťuje mimořádnou roztažitelnost. Použití Metacarbon ™ umožňuje snížení hmotnosti. Držáky Metacarbon ™ nabízejí optimální pohodlí, manipulaci a tlumení vibrací. Metacarbon ™ umožňuje dynamickou a výbušnou hru díky vylepšenému přenosu energie, redukci hmotnosti a trvanlivosti.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme