info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Pánské cyklistické kalhoty Craft W Cyklokalhoty Ideal Wind Bib černá
Voucher + zdarma

Craft W Cyklokalhoty Ideal Wind Bib černá

Pánské cyklistické kalhoty

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
2 690 Kč Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 2 690 Kč

Craft

1906548 999000

Produktové video

Při koupi tohoto produktu bez dodatečné slevy získáte navíc voucher na 500 Kč na další objednávku.


Popis

Dámské dlouhé zateplené cyklistické kalhoty s membránou VentAir Wind, se šlemi a vložkou Infinity C3. Materiál: 100% Polyester; 87% Polyester, 13% Elastan; 94% Polyester, 6% Elastan; Membrána: VentAir Wind - 100% Polyuretan - teplé kalhoty, kombinující zateplený materiál a vodě a větruodolné panely - na předním díle větru a částečně voděodolná membrána VentAir Wind - vysoce elastický, zateplený, jemně česaný materiál na zadním dílu - ergonomický střih perfektně odpovídající pozici cyklisty - materiál strečový ve všech směrech pro optimální volnost pohybu - boční švy podložené reflexní páskou - reflexní potisk na lýtkách - nohavice zakončeny na krátký zip - ergonomicky řešené šle částečně ze zatepleného a částečně odlehčeného materiálu - na předním díle efektní embosovaný potisk Vložka Craft Infinity C3: - strečová ve všech směrech - bezešvá, laserově střižená - s antibakteriální úpravou - střihově řešená zvlášť pro ženy a muže - technologie kombinující vlastnosti dutého vlákna a hydrofilní úpravy - zajištěn efektivní odvod vlhkosti, prodyšnost a optimální termoregulace. - povrchový superlehký materiál vyznačující se vysokou elasticitou, komfortem a dobrým odvodem vlhkosti - použité materiály a pěny jsou certifikované Oeko-Tex. Rozměry vložky: - sedací část - 12 mm - okraje - 3 mm Hustota pěny: 80 kg/m3

Parametry

Sport Cyklistika
Sezóna 2020 Q1
Roční období Celoroční
Vlastnost oblečení Ochrana proti větru , Reflexní
Délka nohavic Dlouhé
Kšandy Ano
Technologie VentAir®

VentAir®

Materiál Ventair® je jasnou volbou opravdových sportovců. Zajišťuje excelentní voděodolnost, prodyšnost a komfort u širokého spektra sportovního oblečení.
Parametry:
Vodní sloupec > 8 000 mm
Prodyšnost > 8 000 g/m2/24h

VENTAIR® představuje to nejlepší z pokročilých materiálových systémů. Nabízí ochranu proti vodě i větru v kombinaci s vynikající schopností transportovat pot. Systém obsahuje 3 různé modifikace, z nichž každá má mírně odlišné vlastnosti, a hodí se tak pro jiné použití.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme