info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Sjezdové hole Leki Spifire Vario S

Leki Spifire Vario S

Sjezdové hole

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
2 352 Kč 2 940 Kč ušetříte 588 Kč -20 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 2 352 Kč

Leki

64967101

Produktové video

Popis

Příznivci free ride, pozor, vaše přání byla vyslyšena: S holí Spitfire Vario S máte nyní k dispozici i verzi úspěšné hole pro free ride s nastavitelnou délkou. S variabilní délkou 110 až 140 cm jste ihned v pohybu v každém terénu a nastavení délky můžete provádět, díky nastavovacímu systému Speed Lock+, jednoduše i v tlustých rukavicích. Další vlastnosti jsou: rukojeť Pro G pro optimální úchop (vyvinuto pro závodní sport), patentovaný systém Trigger S pro větší bezpečnost při pádu a snadná výměna talířků (dodán je jeden talířek pro prachový sníh a jeden sjezdový talířek). Vysoce pevný hliník HTS 6.5 Vám umožňuje všechny skoky a bravurní kousky.

Parametry

Sport Sjezdové lyžování
Sezóna 2019 Q3
Využití sjezdové hole Rekreační
Technologie Speed Lock Plus , Trigger Shark Frame Strap , Hliník HTS , Trigger 3D Adapter Cap , Cobra Alpine , Big Mountain , Flex Tip Long , Trigger S Pro G

Speed Lock Plus

Speedlock je celosvětově první a zatím jediný vnější aretační systém certifikovaný společností TÜV Süd. Požadavek TÜV na nosnost 55 kg byl významným způsobem překonán. Bezpečnostní rezerva, která může zachránit život. Dodatečné nastavení přídržné síly je možné kdykoli.

Speed Lock + systém pro vnější nastavení je o 35 % lehčí a o 27 % menší než dosavadní systém Speed Lock. K tomu má stejnou přídržnou sílu jako jeho předchůdce. Standard,  požadovaný zkušebním institutem TÜV,  je  výrazně překročen. 

Trigger Shark Frame Strap

Tato smyčka pro palec pomáhá při odrazu i zpětném pohybu. Anatomicky přesný střih a prodyšný měkký vnitřní materiál s velkou dotykovou plochou umožňují bezpečné a hebké přilnutí k ruce. Poutko Frame Strap Shark je vyrobeno z jednoho kusu a obepíná ruku o 360 stupňů. Rušivé překryvy materiálu jsou vyloučeny, což zabraňuje puchýřům a otlakům. Velikost je plynule nastavitelná pomocí upínače. Přímý kontakt s rukojetí zajišťuje, že se každý impuls beze ztráty síly přenese na hůl. Se systémem Trigger Shark 2.0 se bleskurychle zacvaknete poutkem do rukojeti hole a stejně rychle opět vycvaknete.

Hliník HTS

Materiál vyniká především velmi dlouhou životností, extrémní odolností a super stabilitou.

Trigger 3D Adapter Cap

Víčko, pod kterým naleznete zdířku umožňující instalaci chráničů rukou a adaptéru na kameru GoPro.

Cobra Alpine

Talířky "Cobra Alpine" jsou ideální na sjezdovku. Talířky si můžete snadno vyměnit, aniž byste k tomu potřebovali nářadí.

Big Mountain

Talířky jsou přímo ideální pro prachový sníh. Pohodlně si je můžete vyměnit bez použití nástrojů.

Flex Tip Long

Tyto hroty zaručují přesné použití hole a dokonalou oporu na prakticky každém terénu.

Trigger S Pro G

Štíhlé madlo s perfektním přenosem síly a maximální bezpečností díky systému uvolňování. Měkký povrch umožňuje skvělý úchop.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme