info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Pánské sluneční brýle Oakley Holbrook Ti

Oakley Holbrook Ti

Pánské sluneční brýle

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
5 909 Kč 8 064 Kč ušetříte 2 155 Kč -27 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 5 909 Kč

Oakley

60480257

Holbrook Ti je inovací designu Holbrook s tenoučkými, lehkými titanovými obroučky. Tento model vychází z typicky velkého hranatého tvaru obrouček Oakley Holbrook a je vyroben z nejkvalitnějšího titanu. Sluneční brýle jsou vybaveny technologií Prizm™ Lens , které zlepšují kvalitu barev a kontrastu, zatímco tříbodový posed zajišťuje celodenní pohodlí.

Specifikace vlastností:

  • Skla 6b
  • Kompletně titanové provedení
  • Silikonová sedla Vyrobené z ultra lehkého a neuvěřitelně odolného nerezového titanu
  • Nastavitelné průhledné sedlo zajišťuje dokonalý posed, nenarušuje navíc hladký vzhled brýlí

Prizm ™ je revoluční technologie v optice čoček postavená na desetiletích vědeckého výzkumu barev a jejich šíření. Čočky Prizm ™ poskytují bezprecedentní kontrolu propustnosti světla, což vede k přesně vyladěným barvám pro maximalizaci kontrastu a zlepšení viditelnosti jednotlivých barevných odstínů a tím možnost rozeznávat lépe nerovnosti nebo detaily, které pouhým okem nejsem schopni registrovat.

Polarizované čočky Oakley HDPolarized odfiltrují 99% nežádoucího odraženého odlesku bez rozmlžení a optického zkreslení, které může přijít s polarizovanými čočkami vyrobenými konvenčními výrobními technikami. V kombinaci s Prizm ™ nabízí ještě čistší nezkreslený obraz a maximalizovaný kontrast pro lepší viditelnost.

Parametry

Sport Volný čas
Sezóna 2022 Q1
Polarizace Ne
Typ produktu - brýle Brýle
Typ čočky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrouček Celorámové
Ochrana 3 - silné záření (slunečno)
Technologie Prizm Technology

Prizm Technology

Prizm je revoluční technologie čoček od společnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra přesné vyladění barev, navržené pro konkrétní prostředí. Čočky jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly větší bohatost vašeho vizuálního zážitku, abyste mohli podávat lepší výkon. S běžnými slunečními brýlemi vypadá svět nudně a ploše, ale díky technologii čoček PRIZM ™ vše vypadá živě a zářivě a odhaluje nuance, které by za normálních okolností zůstaly očím skryty.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme