info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Pánské sluneční brýle Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Pánské sluneční brýle

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
3 839 Kč 5 864 Kč ušetříte 2 025 Kč -35 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 3 839 Kč

Oakley

92906831

Dokonalý nadčasový sportovní design modelu Jawbreaker™ je tím nejvyšším , kterým Oakley exceluje už přes 40let. Odpovídá náročným požadavkům atletů té nejvyšší úrovně. Inovace společnosti Oakley dosáhly vrcholu tím, že nabízí vše od speciálně vedené ventilace pro účinnější chlazení obličeje až po gumové komponenty z materiálu Unobtainium® pro pohodlné a bezpečné uchycení na hlavě. Navíc bezproblémová výměna zorníků pomocí technologie Switchlock™ umožňuje díky široké paletě dostupných zorníků vidět za jakýchkoliv podmínek v rámci několika málo sekund. Nastavitelnost délky stranic až o 1,5cm umožní perfektně padnout do každé helmy.
Model byl původně designovaný jedním z nejlepších spurterů profi pelotonu Marcem Cavendishem, proto splňuje ty nejpřísnější požadavky na výkon, které můžou rozhodovat o vítezství v závodě, doslova, na cílové pásce. Jawbreaker je momentálně neprodávanější brýle na trhu a to nejen pro potřeby cyklistů. Zálibu v nich najdou i běžci, biatlonisti nebo dokonce modelové při modních přehlídkách, díky futuristickému designu.

Specifikace vlastností:

  • Three-Point-Fit: Tříbodový systém Oakley dává sportovci pocit komfortu a navíc zvyšuje výkon brýlí i z pohledu pevného držení brýlí na obličeji a v přesném usazení čočky v optickém úhlu.
  • Odolnost a celodenní pohodlí díky lehkému a odolnému materiálu O Matter ™.
  • Gumové stranice a nosník z patentovaného materiálu Unobtainium ™ ve spojení s potem zajistí větší přilnavost na obličeji, a ještě tak zvýší výkon brýle.
  • Všechny Oakley čočky z Plutonite® jsou vybaveny UV ochranou, která odfiltruje 100% UVA / UVB /UVC a škodlivého modrého světla až do 400nm.
  • Všechny Oakley čočky splňují nebo překračují optické a základní standardy ANSI Z80.3 a brýle tak disponují optimální optická přesností a jsou odolné proti nárazu do rychlosti až 164km/h.
  • Aby se udržely čočky Oakley s vysokým rozlišením Oakley HDO®, přichází vaše nové brýle se speciálně tkaným elektrostatickým pytlíkem Microclear ™ pro jejich čištění a skladování. Jeho použití zachová dlouho vynikající optickou kvalitu čistých zorníků z Plutonite® materiálu od Oakley.
  • Mikro sáček Microclear ™ pravidelně perte a sušte na vzduchu.
  • Odolnost a celodenní pohodlí díky lehkému a odolnému polykarbonátu O Matter ™.

Prizm ™ je revoluční technologie v optice čoček postavená na desetiletích vědeckého výzkumu barev a jejich šíření. Čočky Prizm ™ poskytují bezprecedentní kontrolu propustnosti světla, což vede k přesně vyladěným barvám pro maximalizaci kontrastu a zlepšení viditelnosti jednotlivých barevných odstínů a tím možnost rozeznávat lépe nerovnosti nebo detaily, které pouhým okem nejsem schopni registrovat.

Oakley Iridium je speciální povlak na bázi oxidu kovu navržený pro čočky Oakley tak, aby poskytoval jedinečný vzhled a odrážel světlo. Iridiová vrstva čoček odráží určité barvy. U základních odstínů čoček poskytují vyváženou propustnost světla.

Parametry

Sport Cyklistika
Sezóna 2022 Q1
Modelová řada Oakley Jawbreaker
Polarizace Ne
Typ produktu - brýle Brýle
Typ čočky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrouček Celorámové
Ochrana 3 - silné záření (slunečno)
Technologie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Originální inovace Oakley Unobtanium zvyšuje přilnavost potem a zajišťuje, že rám brýlí vám bude vždy správně sedět na místě, a to i v těch nejnáročnějších podmínkách.

O-Matter

Oakley O-Matter je lehký plastový materiál navržený tak, aby byl odolný a pohodlný. Materiál je také navržen pro odolnost proti nárazu díky kontrolované pružnosti, aniž by se časem deformoval jako acetát. Je dvakrát tak silnější než acetát, ale o 25% lehčí.

Prizm Technology

Prizm je revoluční technologie čoček od společnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra přesné vyladění barev, navržené pro konkrétní prostředí. Čočky jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly větší bohatost vašeho vizuálního zážitku, abyste mohli podávat lepší výkon. S běžnými slunečními brýlemi vypadá svět nudně a ploše, ale díky technologii čoček PRIZM ™ vše vypadá živě a zářivě a odhaluje nuance, které by za normálních okolností zůstaly očím skryty.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme