info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Dámská běžecká obuv On Running Cloudflyer W

On Running Cloudflyer W

Dámská běžecká obuv

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
3 143 Kč 4 490 Kč ušetříte 1 347 Kč -30 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 3 143 Kč

On Running

000021.99031

Nejvyšší tlumení a pohodlí v ultralehké a ultra agilní botě. Cloudflyer podporuje všechny běžce a všechny běžecké cíle. Šokující měkký dopad a výbušný odraz znamenají, že poběžíte dál a rychleji v jedné ze světově nejlehčích plně tlumené botě. Nyní vylepšené o superpěnu Helion ™ , širší základna a technicky propracovaná tkanina na svršku. Vytvořena pro vzdálenost a objem, regeneraci a zlepšení, praxe a výkon – vše v absolutním pohodlí.

Svršek

  • Stabilizační trubice ve střední části nohy poskytuje maximální podporu a dodává pohodlí. Velmi měkký jazyk poskytuje pohodlí a rovnoměrné rozložení tlaku. Reflexní detaily zajišťují perfektní viditelnost v noci.
  • Systém hvězdicového šněrování z první generace modelu Cloudflyer se vrací na základě poptávky našich zákazníků. Je navrženo pro bezpečné a přizpůsobitelné uchycení a pohodlí, účinně rozptyluje tlak a poskytuje podpůrný, obepínající pocit. Ve spojení s tím nejměkčím jazykem ze všech modelů On, je to ideální kombinace trvalého pohodlí a dostatečné kontroly.

Podrážka

  • Podrážka s technologií CloudTec® vyrobená z pěny Helion, poskytuje nejvyšší míru odpružení. Centrální kanál a zakřivený rocker podrážky umožňují plnou flexibilitu chodidla spolu s přirozeným pohybem. Rozšířené trvanlivé gumové plošky s nízkým oděrem v dopadových zónách zajišťují maximální odolnost.
  • 12 největších Cloud elementů ze všech On modelů změní způsob, jakým jsi dosud vnímal svůj došlap. Chrání a podporuje tvé nohy pomocí bezkonkurenčního pocitu tlumení – nezáleží, na kterou část chodidla při běhu dopadneš.

Helion™boost

  • Superpěna Helion™ vylepšuje původní model Cloudflyer, který byl tak moc populární mezi fanoušky: odpružení, ochrana, podpora, lehkost.

Parametry

Sport Běh
Sezóna 2022 Q3
Typ došlapu Neutrální
Typ běžecké obuvi Tréninková
Typ povrchu - běh Silnice
Úprava obuvi Prodyšná
Modelová řada On Running Cloudflyer
Šířka boty Standardní
Tlumení Vysoké tlumení
Drop 7 mm
Technologie CloudTec®

CloudTec®

Patentovaná technologie CloudTec® společnosti On je navržena tak, aby zajistila měkké přistání a následný výbušný vzlet. Výsledek? Neuvěřitelně lehký pocit běhu. A žádný kompromis v oblasti tlumení a ochrany proti nárazu. Jinými slovy, běhání po obláčcích.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme