info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Sporttester Polar FT7 černo-červený pánský

Polar FT7 černo-červený pánský

Sporttester

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
2 421 Kč 2 690 Kč ušetříte 269 Kč -10 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 2 421 Kč

Polar

90051051

Model POLAR FT7 se chlubí především přesným ukazatelem energetického krytí, který aktuálně informuje o přechodu mezi zónou spalování tuků a zónou rozvoje kondice. Další nespornou výhodou je velká paměťová kapacita, kde je k dispozici posledních 99 záznamů a dlouhodobé přehledy včetně evidence energetického výdeje v kaloriích. 

Polar FT7 najde využití především v indoorových aktivitách, jeho možnosti jsou však využitelné i pro další různorodé sportovní aktivity. Předností sporttesteru je možnost sledování vývoje vlastní "tělesné kondice" nebo kontrola výdeje kalorií.

Funkce EnergyPointer je ukazatel přesného energetického krytí - aktuálně informuje o přechodu mezi zónou spalování tuků a zónou rozvoje kondice. Po aktivaci uvedeného režimu a po zadání profilu uživatele (výška, váha, věk, pohlaví, max. TF...) je pro přesné stanovení daného bodu dle aktuálního stavu organismu nutné zvýšit intenzitu pohybu na hodnotu předpokládaného bodu a udržet tuto intenzitu až do chvíle, kdy přístroj pípne a na displeji se objeví "LIMIT FOUND". 

Tepovou frekvenci lze sledovat v pulsech, či v procentuálním vyjádření. Překročení vymezené tepové zóny sporttester signalizuje vizuálně i zvukově. 

OwnCal je funkce jež počítá výdej kalorií během tréninku. FT7 také dokáže vypočítat hodnoty Energetického výdeje v kaloriích včetně dlouhodobé evidence.

Kódovaný přenos dat mezi hrudním pásem Polar H1 a samotným sporttesterem eliminuje rušení při větším počtu měřených jedinců.

Pohodlný a jednoduchý přenos dat do internetové aplikace pomocí kolébkového interface Flowlink (k dokoupení, není součástí balení).

Parametry

Sport Běh
Typ měřiče Sporttester

Soubory ke stažení

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme