info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
 Dámská funkční mikina Sensor Coolmax Thermo dámská mikina zip černá/korál

Sensor Coolmax Thermo dámská mikina zip černá/korál

Dámská funkční mikina

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
1 747 Kč 1 899 Kč ušetříte 152 Kč -8 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 1 747 Kč

Sensor

21200049

Funkční prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideální do chladnějších dnů. Použitý materiál totiž zaručuje skvělé termoregulační schopnosti a zároveň transport vlhkosti od těla. Použité vlákno s trvale včleněnými ionty stříbra navíc přináší vysoké a trvalé antibakteriální vlastnosti.

Coolmax Thermo je odolné, tvarově stálé a vysoce elastické. Prádlo je možné použít jako první nebo druhou vrstvu a je vhodné pro celodenní nošení, zimní sporty a volnočasové aktivity.

Recenze v magazínu Svět Outdooru.

Technologie Coolmax EcoMade

Přicházíme s další novinkou v podání materiálu Coolmax Ecomade, který nyní najdete u nové řady Coolmax Thermo. Prádlo si zachovává stejné vlastnosti a benefity jako doposud a zároveň je šetrnější k přírodě. Vlákno obsahuje vysoký podíl recyklovaného materiálu (97%) a zmírňuje tak dopady na životní prostředí. Vyrábí se z použitých plastových lahví, které jsou během šesti kroků přetvořeny tak, aby posloužily jako základ našeho funkčního oblečení. Nový materiál tak ještě lépe odvádí vlhkost od těla a vy se budete cítit skvěle po celou dobu jeho nošení.

Parametry

Sport Outdoor / Turistika , Sjezdové lyžování , Běžecké lyžování , Skialpinismus
Sezóna 2021 Q3
Vlastnost oblečení Ochrana proti chladu , Odvod potu
Kapuce Ne
Technologie Coolmax Thermo

Coolmax Thermo

Funkční prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideální do chladnějších dnů. Použitý materiál totiž zaručuje skvělé termoregulační schopnosti a zároveň transport vlhkosti od těla. Použité vlákno s trvale včleněnými ionty stříbra navíc přináší vysoké a trvalé antibakteriální vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tvarově stálé a vysoce elastické. Prádlo je možné použít jako první nebo druhou vrstvu a je vhodné pro celodenní nošení, zimní sporty a volnočasové aktivity.
U nové řady Coolmax Thermo nyní najdete materiál Coolmax Ecomade. Prádlo si zachovává stejné vlastnosti a benefity jako doposud a zároveň je šetrnější k přírodě. Vlákno obsahuje vysoký podíl recyklovaného materiálu (97%) a zmírňuje tak dopady na životní prostředí. Vyrábí se z použitých plastových lahví, které jsou během šesti kroků přetvořeny tak, aby posloužily jako základ našeho funkčního oblečení. Nový materiál tak ještě lépe odvádí vlhkost od těla a vy se budete cítit skvěle po celou dobu jeho nošení.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme