info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Dámské funkční tričko Sensor Double Face dámské triko kr.rukáv safír

Sensor Double Face dámské triko kr.rukáv safír

Dámské funkční tričko

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
629 Kč 699 Kč ušetříte 70 Kč -10 % Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 629 Kč

Sensor

16200053

Produktové video

Popis

Funkční prádlo z materiálu Double Face patří mezi jedno z nejuniverzálnějších v nabídce značky Sensor. Speciální konstrukce pleteniny a střihu umožňuje používat toto prádlo oboustranně a to vždy s jinými teplotními vlastnostmi.

Strana označená jako "plus" má povrch z micropolyesterového hedvábí, tento povrch se volí jako vnitřní tedy "na tělo" v případě teplejších podmínek.

Strana Double Face označená jako "mínus" je tvořena micropolyesterovou střiží a volí se jako vnitřní strana při použití v chladnějších teplotách. Rozdíl tepelného odporu mezi oběma stranami trička byl laboratorně změřen na 3,6°C.

Parametry

Sport Outdoor / Turistika , Sjezdové lyžování , Běžecké lyžování , Skialpinismus
Sezóna 2021 Q1
Délka rukávu Krátký rukáv
Vlastnost oblečení Odvod potu
Technologie Double Face

Double Face

Jedna teplejší než druhá. Když má termo oblečení dvě vrstvy, jsi pánem situace. Nenech si diktovat, kdy můžeš vyrazit ven. Funkční prádlo Double Face svou práci zastane, ať ho na sebe natáhneš jakkoli. Změřili jsme to a rozdíl v teplotě obou stran je 3,6  °C. To už v zimní vánici zatraceně pocítíš!

Tady mluvíme o legendě. Spojení dvou různých vrstev katapultovalo tohle termoprádlo na sportovní Olymp. My v Sensoru trháme s naším inovativním úpletem rekordy prodejní, ty zase můžeš překonat svoje osobní. Nebo rovnou světové? Jedno je jisté na čtyři sta procent. Opotřebit termo triko nebo spodky z tohohle extra odolného materiálu ti dá sakra zabrat. Běhej, skákej, lyžuj, létej. Neexistuje sport, který by Double Face nezvládl. Žádný pohyb není přes čáru. Jednu hranici jsme ale přeci jen narýsovali. Týká se pohodlí. Pro nás je totiž absolutní komfort něco, od čeho se nikdy nehodláme odchýlit. Něco takhle jemného by ti záviděla i ta nejchlupatější koťátka. Nechceme tě přece sedřít z kůže. Ostatně i cena za tohle termoprádlo je vlastně směšná. Obzvlášť když uvážíš, jak dlouho ti vydrží.

Když se do šití funkčního oblečení pustíme u nás v Čechách, nemůže to dopadnout jinak. Ale před koupí jedno varování — odteď doma moc neposedíš. Spíš budeš hledat každou skulinku, proč zase vypadnout ven.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme