info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Dětská thermo kukla Sensor Kukla Double Face dětská safír

Sensor Kukla Double Face dětská safír

Dětská thermo kukla

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
299 Kč Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 299 Kč

Sensor

18200084

Produktové video

Popis

Dětská kukla Sensor vyrobena z materiálu Double Face, který má výborné termoregulační schopnosti. Kuklu jistě oceníte při lyžování a podobných aktivitách za chladného a nepříznivého počasí. Kukla je vhodná pod cyklistickou a lyžařskou helmu.

Parametry

Sport Sjezdové lyžování , Běžecké lyžování , Skialpinismus
Sezóna 2021 Q1
Typ čepice Kukla
Technologie Double Face

Double Face

Jedna teplejší než druhá. Když má termo oblečení dvě vrstvy, jsi pánem situace. Nenech si diktovat, kdy můžeš vyrazit ven. Funkční prádlo Double Face svou práci zastane, ať ho na sebe natáhneš jakkoli. Změřili jsme to a rozdíl v teplotě obou stran je 3,6  °C. To už v zimní vánici zatraceně pocítíš!

Tady mluvíme o legendě. Spojení dvou různých vrstev katapultovalo tohle termoprádlo na sportovní Olymp. My v Sensoru trháme s naším inovativním úpletem rekordy prodejní, ty zase můžeš překonat svoje osobní. Nebo rovnou světové? Jedno je jisté na čtyři sta procent. Opotřebit termo triko nebo spodky z tohohle extra odolného materiálu ti dá sakra zabrat. Běhej, skákej, lyžuj, létej. Neexistuje sport, který by Double Face nezvládl. Žádný pohyb není přes čáru. Jednu hranici jsme ale přeci jen narýsovali. Týká se pohodlí. Pro nás je totiž absolutní komfort něco, od čeho se nikdy nehodláme odchýlit. Něco takhle jemného by ti záviděla i ta nejchlupatější koťátka. Nechceme tě přece sedřít z kůže. Ostatně i cena za tohle termoprádlo je vlastně směšná. Obzvlášť když uvážíš, jak dlouho ti vydrží.

Když se do šití funkčního oblečení pustíme u nás v Čechách, nemůže to dopadnout jinak. Ale před koupí jedno varování — odteď doma moc neposedíš. Spíš budeš hledat každou skulinku, proč zase vypadnout ven.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme