info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Batoh High Peak Zenith 55+10
Voucher + zdarma

High Peak Zenith 55+10

Batoh

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
4 390 Kč Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 4 390 Kč

Při koupi tohoto produktu bez dodatečné slevy získáte navíc voucher na 500 Kč na další objednávku.


Batoh oceněný časopisem The Outdoor Magazin.

Zenith 55+10 je plně vybavený, velký, všestranný expediční batoh, který odlehčí vašim zádům. Díky ergonomickému tvarování, ramenním popruhům a bedernímu pásu je i plný batoh pohodlný a skvěle sedí.

Zádový systém lze nastavit pro dokonalé pohodlí. Ergonomicky vytvarovaná hliníková výztuha zajišťuje stabilitu a rovnoměrné rozložení váhy. Pěnové výplně zad zajišťují odvětrávání zad a zamezují nadměrnému pocení. Popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované, hrudní popruh lze posouvat po ramenním popruhu a tím nastavit ideální pozici, nebo jej lze odejmout. Pohodlný variabilní polstrovaný bederní pás pomáhá rozložit váhu a tím batoh více zatížit.

Spodní část batohu je oddělená, boční elastické kapsy se skladem jsou objemné, vrchní díl má zavírací kapsu. Díky kompresním popruhům získá naložený batoh na stabilitě. Výškově nastavitelný vrchní díl dovoluje navýšit objem batohu dle potřeby. Batoh je kompatibilní s vodním vakem.

Parametry

Sport Outdoor / Turistika
Sezóna 2018 Q1
Typ tašky Batoh
Objem tašky/batohu 51-70 litrů
Využití tašky/batohu Turistické a expediční
Technologie Ripstop

Ripstop

Materiál vyvinutý s cílem vytvořit co nejpevnější a přitom co nejlehčí polyesterovou tkaninu. V pravidelných odstupech jsou do materiálu příčně a podélně vetkána silnější vlákna. Tím je zabráněno při mechanickém protržení rozšíření defektů. RIPSTOP POLYESTER je velmi oblíbený materiál pro výrobu batohů.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme