info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin
Badmintonová raketa Oliver EXTREME 75

Oliver EXTREME 75

Badmintonová raketa

Produkt není v nabídce
podívejte se na podobné zboží
2 390 Kč Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 2 390 Kč

Oliver

33288

U této rakety, respektive u její váhy se můžeme trochu divit. Oliver využil kombinaci dvou osvědčených materiálů – metakarbonu a nanoepolonu. Epolonová hlava a zabudovaný karbonový shaft. Bylo tedy docíleno váhy pouze 75g. Je velice lehká s úžasnou ovladatelností, hráči dává neuvěřitelný pocit síly a kontroly.

Přednosti rakety: Lehkost, dvojí materiál, pevnost, kontrola, dynamika

Lucie Krejčová: Tato raketa je jednou z nejlehčích na trhu (75g), její ultralehkost je tak její největší předností. Díky ní je raketa výborně ovladatelná a poskytuje kontrolu nad každým úderem. Unikátní jednodílná konstrukce rakety redukuje nepříjemné vibrace po odehrání míče. Mírné vyvážení do hlavy (HH-head heavy) bude vyhovovat i hráčům s útočnějším stylem hry. S Extreme 75 již hraji celou sezónu a jsem s ní víc než spokojená. Extreme 75 bych doporučila především závodním hráčkám. Díky své superlehkosti je vhodná i pro začátečníky a mírně pokročilé hráče, kteří se snaží osvojit si správnou techniku úderů.

Parametry

Sport Badminton
Sezóna 2016 Q1
Typ produktu - rakety Raketa
Vyvážení rakety Do hlavy
Pružnost rakety Pružná
Styl hry Útočný
Technologie Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon ™ je trojrozměrná, nanometrová uhlíková síť. Tato síť je jedním z nejpevnějších materiálů, jaké kdy byly vyrobeny. Jednou z nejvýznamnějších vlastností je extrémní bezztrátový přenos impulsů a stabilita.
Technologie Nano-Eplon ™ od OLIVER zajišťuje perfektní kombinaci lehkosti, stability a síly. Nový 3D-Mesh je umístěn ve sweet-spot zóně, aby se zvětšila torzní tuhost a zvýšila se síla. Rozložení metakarbonů a grafitů bude posíleno, aniž by došlo ke zvýšení hmotnosti.

Metacarbon™

Metacarbon™, vlákno vyvinuté společností OLIVER, zvětšuje tlak v kilopondech na mm², čtyřikrát více než titan. Nyní je možné snížit hustotu rámu a zajistit delší trvanlivost.

Přestože Metacarbon ™ má základní tuhost. Spojení s HSM- pryskyřicí zajišťuje mimořádnou roztažitelnost. Použití Metacarbon ™ umožňuje snížení hmotnosti. Držáky Metacarbon ™ nabízejí optimální pohodlí, manipulaci a tlumení vibrací. Metacarbon ™ umožňuje dynamickou a výbušnou hru díky vylepšenému přenosu energie, redukci hmotnosti a trvanlivosti.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme

Co říkají naši zákazníci

Další uživatelské recenze »
100 %
Doporučuje obchod
Ověřený zákazník Přidáno: 6. květen 2024

rychlé vyřízení objednávky

80 %
Doporučuje obchod
Ověřený zákazník Přidáno: 27. duben 2024

Objednané zboží nebylo dodáno ve slíbeném termínu a nabídka obchodu byla prodloužit termín jeho dodání o minimálně 1 měsíc. Objednávku jsem zrušil.