info@sanasport.cz Odpovíme do 24 hodin

Oliver Suprior 300

Badmintonová raketa

Skladem u dodavatele
Dodání 3-6 pracovních dnů
669 Kč 690 Kč ušetříte 21 Kč Nejnížší prodejní cena za posledních 30 dní: 669 Kč
  • icon-Created with Sketch. Vrátit produkt můžete až 30 dní

Oliver

31130

Stabilní rám rakety, formovaná větší hlava. Rám pro větší sílu. Ideální raketa pro začínající hráče.

Parametry

Sport Badminton
Sezóna 2021 Q3
Typ produktu - rakety Raketa
Vyvážení rakety Do hlavy
Pružnost rakety Tuhá
Styl hry Univerzální
Technologie The Eplon™+K12 , Nano-Eplon™ , Metacarbon™

The Eplon™+K12

Materiál Eplon ™ + K12 se nadále používá pro konstrukci výkonných raket Prof-Line. Díky nové technologii zpracování uhlíkových vláken se vytváří materiál, který má lepší a účinnější mechanické vlastnosti. Použití technologie Eplon ™ + K12 se zaměřuje na zlepšení přenosu energie, ovládání míčku a snížení vibrací. Oválná uhlíková vlákna se spřádají do plochých pásů, která jsou mnohem tenčí než běžná uhlíková vlákna. Výsledkem je jemnější a hustší struktura zrn, která má lepší mechanické vlastnosti a pojme více materiálu ve stejném rozmezí. To vede ke snížení množství materiálu a menší hmotnosti.

Výhody
1 Ultra lehká a tenká vrstva umožňující úspory hmotnosti
2 Rovnější vlákna se sníženým krimpováním optimalizují a posilují kompozit
3 Snadná manipulace, řezání a umístění ručně a automatizovaně
4 unikátní design

Nano-Eplon™

Nano-Eplon ™ je trojrozměrná, nanometrová uhlíková síť. Tato síť je jedním z nejpevnějších materiálů, jaké kdy byly vyrobeny. Jednou z nejvýznamnějších vlastností je extrémní bezztrátový přenos impulsů a stabilita.
Technologie Nano-Eplon ™ od OLIVER zajišťuje perfektní kombinaci lehkosti, stability a síly. Nový 3D-Mesh je umístěn ve sweet-spot zóně, aby se zvětšila torzní tuhost a zvýšila se síla. Rozložení metakarbonů a grafitů bude posíleno, aniž by došlo ke zvýšení hmotnosti.

Metacarbon™

Metacarbon™, vlákno vyvinuté společností OLIVER, zvětšuje tlak v kilopondech na mm², čtyřikrát více než titan. Nyní je možné snížit hustotu rámu a zajistit delší trvanlivost.

Přestože Metacarbon ™ má základní tuhost. Spojení s HSM- pryskyřicí zajišťuje mimořádnou roztažitelnost. Použití Metacarbon ™ umožňuje snížení hmotnosti. Držáky Metacarbon ™ nabízejí optimální pohodlí, manipulaci a tlumení vibrací. Metacarbon ™ umožňuje dynamickou a výbušnou hru díky vylepšenému přenosu energie, redukci hmotnosti a trvanlivosti.

Pomůžeme s výběrem zboží
Odborné produktové dotazy

Prodejna v Brně
+420 724 955 068 Po-Pá 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Pište kdykoliv, brzy odpovíme